مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1399 ساعت 07:152020-08-14اقتصادي

مشترکین خانگی بیشترین مصرف کننده برق کاشمر و کوهسرخ


بخش خانگی کاشمر با 66 هزار و 500 اشتراک از مجموع 80 هزار و 500 مشترک برق، بیشترین میزان مصرف برق را نسبت به مشترکان عمومی، - ایسنا/خراسان رضوی مدیر شرکت برق کاشمر گفت: بخش خانگی کاشمر با 66 هزار و 500 اشتراک از مجموع 80 هزار و 500 مشترک برق، بیشترین میزان مصرف برق را نسبت به مشترکان عمومی، تجاری، صنعتی و کشاورزی دارند.

حسن صادقی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در شهرستان های کاشمر و کوهسرخ حدود 80 هزار و 500 مشترک برق هستند که وظیفه خدمات رسانی به آنها را بر عهده داریم، حدود 66 هزار و 500 مشترک خانگی 82 درصد مشترکین شهرستان را شامل می شوند.

وی با بیان اینکه امروزه جایگاه صنعت برق در جامعه بشری بر هیچ کس پوشیده نیست، بیان کرد: مدیریت برق شهرستان کاشمر بعد از شهرستان های سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه چهارمین شهرستانی است که در استان بیشترین اشتراک برق را دارد.

مدیر شرکت برق کاشمر اظهار کرد: در حوزه خدمات رسانی شایسته و با کیفیت به مردم طی سه سال گذشته توانستیم 10 هزار و 800 مشترک را به مشترکین شهرستان اضافه کنیم.

وی عنوان کرد: برای زیرساخت کشاورزی، صنعتی و خانگی طی سه سال گذشته 57 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 35 کیلومتر شبکه فشار ضعیف در مجموع به میزان 85 میلیارد ریال برای تأمین برق مشترکین شهری و روستایی شبکه احداث نمودیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشترکین خانگی بیشترین مصرف کننده برق کاشمر و کوهسرخ

مشترکین خانگی بیشترین مصرف کننده برق کاشمر و کوهسرخ