مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1399 ساعت 19:352020-08-12اقتصادي

از «سنگ اندازی» تا «برندسازی»/ تویسرکان، «مهد گردو»


رییس هیات مدیره انجمن گردوی تویسرکان به روزرسانی اطلاعات بازار، شناسایی بازارهای جدید و روش های نوین بازاریابی را از اهداف انجمن گردو دانست و گفت: - خبرگزاری فارس ـ همدان، بخش عظیمی از پایداری یک جامعه به اقتصاد و چرخه تولید آن وابسته است حال اینکه شناسایی و بکارگیری کاربردی و راهبردی ظرفیت ها و توانمندی های آن برای پویایی و چرخیدن چرخ اقتصاد و درآمدزایی آن یک الزام است.

تویسرکان هم یک تکه از این جامعه است که اقتصاد آن وابسته به توانمندی محصول گردوست، برندی که امروز تویسرکان را به نام آن می شناسند و حفظ و بهره وری همه جانبه آن یک موضوع اساسی است.

بعد از سرمازدگی 85 درصدی باغات گردو در اردیبهشت 95 اقدامات زیربنایی قابل توجهی مانند  سرشاخه کاری، ایجاد باغ مادری گردوی پیوندی گواهی شده و توسعه آبیاری نوین آغاز شد.

شکل گیری انجمن گردو هم در همین راستا با تلاش مسوولان و علاقه مندان به ارتقا و بهره وری بیشتر این محصول در سال 97 انجام شد به همین منظور پای صحبت های عبدالله قمری رییس هیات مدیره انجمن گردو نشستیم.

فارس: در خصوص نحوه شکل گیری کار می فرمایید؟  انجمن گردوی تویسرکان؛ اولین انجمن گردوی کشور است که سال 97 به ثبت رسمی رسید؛ پس از تشکیل آن چندین جلسه با گردوکاران، باغداران عمده و مسوولان ادارات مرتبط تشکیل شد تا اینکه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از «سنگ اندازی» تا «برندسازی»/ تویسرکان، «مهد گردو»

از «سنگ اندازی» تا «برندسازی»/ تویسرکان، «مهد گردو»