مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1399 ساعت 10:202020-08-11اجتماعي

آق تپه کرج به مکان گردشگری تبدیل می شود

آق تپه کرج به مکان گردشگری تبدیل می شود

تپه تاریخی آق تپه با قدمت هفت هزار ساله در منطقه مهر شهر کرج با همکاری شهرداری به مکان دیدنی و گردشگری تبدیل می شود.

- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد: تپه تاریخی آق تپه با قدمت هفت هزار ساله در منطقه مهر شهر کرج با همکاری شهرداری به مکان دیدنی و گردشگری تبدیل می شود.

به گزارش جماران، فریدون محمدی روز سه شنبه در آیین انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین شهرداری، میراث فرهنگی و پردیس کشاورزی دانشگاه تهران در کرج اظهار داشت: با تبدیل این مکان به محل گردشگری ، گام موثری برای معرفی جاذبه های تاریخی استان البرز برداشته خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی البرز افزود: با همکاری شهرداری کرج و پردیس کشاورزی دانشگاه تهران برنامه های متنوعی برای معرفی جاذبه های دیدنی و تاریخی استان البرز و کلانشهر کرج اجرایی می شود.

وی ادامه داد: ما با مدیریت شهری کرج برای مرمت و بازسازی برخی بناهای تاریخی وارد مذاکره شده ایم تا ضمن مرمت و بازسازی از این مکان ها برای گشایش موزه های مقطعی و نمایشگاه استفاده شود.

محمدی بیان داشت: هر گونه اقدام که شورا و شهرداری کرج در راستای توسعه گردشگری ، تولید و فروش صنایع دستی انجام دهند، میراث فرهنگی البرز پیشقدم همکاری خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آق تپه کرج به مکان گردشگری تبدیل می شود

آق تپه کرج به مکان گردشگری تبدیل می شود