مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1399 ساعت 04:052020-08-11سياسي

عزاداران با اجرای پروتکل های بهداشتی مانع هرگونه سو استفاده شوند


عزاداران حسینی با اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی مانع هرگونه سو استفاده دشمنان شوند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار حسین اشتری در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی و هیئت همراه که با حضور جمعی از معاونان پلیس های تخصصی در ستاد ناجا برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه ذی الحجه خصوصاً عید سعید غدیر خم، گفت: مجموعه نیروی انتظامی و سازمان تبلیغات اسلامی در راستای اجرای مأموریت ها به خصوص در مناسبت ها و حتی در بحث کاهش آسیب های اجتماعی دارای مشترکات زیادی هستند که باید با تعامل بیشتر از ظرفیت های یکدیگر بیشترین بهره را در این ارتباط ببرند.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص پلیس در تراز انقلاب اسلامی، تاکید کرد: نیروی انتظامی برای رسیدن به این نقطه باید حافظ و مروج ارزش های اسلامی بوده و با تمام توان از بروز هرگونه ناهنجاری، بزه و یا هر چیزی که در جامعه تهدید کننده نظم و امنیت باشد، جلوگیری کند.

رییس پلیس کشور یادآور شد: تهدیدها و آسیب ها می تواند با توجه به گستردگی آنها در ابعاد مختلف نظیر فضای مجازی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و … رخ دهد لذا نیروی انتظامی همواره باید با استفاده از تمام ظرفیت های موجود و تدابیر و برنامه ریزی با اولویت اجرای کارهای ایجابی حافظ ارزش های انقلاب اسلامی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عزاداران با اجرای پروتکل های بهداشتی مانع هرگونه سو استفاده شوند

عزاداران با اجرای پروتکل های بهداشتی مانع هرگونه سو استفاده شوند