مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1399 ساعت 04:552020-08-06فرهنگي

«شهر خاموش» از خانه اتحادیه شنیدنی شد/ به یاد حادثه تلخ بیروت


تازه ترین کنسرت آنلاین کیهان کلهر آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی شامگاه چهارشنبه پانزدهم مرداد از محل خانه اتحادیه شهر تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، کیهان کلهر آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی سرانجام بعد از یک هفته کش و قوس و تاخیر، شامگاه پانزدهم مرداد تازه ترین کنسرت آنلاین خود را همراه با تعدادی دیگر از نوازندگان مطرح کشورمان از محل خانه اتحادیه تهران برگزار کرد.

خانه و باغ اتحادیه که به خانه امین السلطان نیز مشهور است از عمارت های مربوط به دوران قاجار بوده که مکان آن در خیابان لاله زار قرار گرفته و یکی از دیدنی ترین عمارت های بخش مرکزی تهران است که کیهان کلهر برای برگزاری کنسرت شهر خاموش آنجا را انتخاب کرد.

این هنرمند چندی پیش در تازه ترین کنسرت آنلاین خود که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد از موزه آبگینه تهران کنسرت آنلاین خود را در قالب تک نوازی سه تار اجرا کرد.

کلهر چندی پیش درباره دلایل برگزاری کنسرت آنلاین شهر خاموش نوشته بود: فروردین نود و هشت و در شروع تور شهر خاموش قرار بر رفتن به اغلب شهرهای کشورمان را داشتیم که بخشی از برنامه مان نیز کنسرت برای هموطنان در شهرهای مرزی و از سرگیری اجرای رایگان پیرو تور قبلی در مناطق محروم بود که به دلیل شیوع بیمار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«شهر خاموش» از خانه اتحادیه شنیدنی شد/ به یاد حادثه تلخ بیروت

«شهر خاموش» از خانه اتحادیه شنیدنی شد/ به یاد حادثه تلخ بیروت