مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مرداد 1399 ساعت 10:052020-08-03اقتصادي

سرمایه گذاری 136 هزار میلیارد تومانی دولت در صنعت گاز


مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران مجموع سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید از سال 1392 تا سال 1400 در حوزه گاز را 136 هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حسن منتظرتربتی در آیین افتتاح گازرسانی به 77 روستا و آغاز به کار خط انتقال تقویتی جنوب مشهد که با حضور وزیر نفت و مسئولان استانی از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: خوشبختانه با تمامی مشکلاتی که بوده تاکنون بیش از 900 روستا برای گازرسانی آماده شده که افتتاح آنها آغاز می شود و تا هفته دولت ادامه می یابد و به بهره برداری می رسند و تا پایان امسال هم پروژه های گازرسانی به 2 هزار روستای دیگر در دو نوبت آماده بهره برداری می شود.

وی دامه داد: اما چه اتفاقی افتاد که گازرسانی به اینجا رسید؟ قانون خوب و اجرای خوب سبب این نهضت گازرسانی شد.

با تصویب قانون بند ق تبصره یک در مجلس نهم به ما اجازه داده شد از منابع حاصل از صرفه جویی فرآورده های نفتی بتوانیم سرمایه گذاری ها را بازپرداخت کنیم و این مقدار تولید سبب شد برای توسعه گازرسانی به روستاها پشتوانه داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: تقریباً 9 هزار و 877 میلیون دلار صرفه جویی حاصل از طرح های بند ق و ماده 12 شرکت ملی گاز از ابتدا تاکنون بوده و طرح های گازرسانی به روستاها، واحدهای صنعتی و تولیدی، گازرس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری 136 هزار میلیارد تومانی دولت در صنعت گاز

سرمایه گذاری 136 هزار میلیارد تومانی دولت در صنعت گاز