مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1399 ساعت 02:352020-07-29اجتماعي

عملیات مرمت پل بی آب در شهرستان آوج آغاز شد

عملیات مرمت پل بی آب در شهرستان آوج آغاز شد

فرماندار شهرستان آوج از آغاز عملیات مرمت پل بی آب در شهرستان آوج خبر داد و گفت: این طرح قبل از شروع فصل سرما به بهره برداری می رسد.

- نصرت الله علیرضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به همت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و شهرستان، عملیات مقاوم سازی و مرمت پل بی آب شوراب در محدوده تونل شهرستان آوج آغاز شد.

وی افزود: بر اثر شدت بارندگی ها در بهار امسال این پل دچار فرونشست و تخریب شد که به علت پیشگیری از ریزش و امنیت مسافران و رانندگان، لاین شمالی جاده به طول سه کیلومتر در محدوده این پل مسدود و جاده دوطرفه شد.

فرماندار شهرستان آوج گفت: پس از پیگیری های مستمر فرمانداری و تأمین اعتبارات ملی از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، در نهایت پیمانکار پروژه انتخاب و پس از بررسی های فنی از سوی کارشناسان وزارت راه و شهرسازی در نهایت عملیات اجرایی مرمت و مقاوم سازی این پل آغاز شد.

علیرضایی افزود: مبلغ اعتبارات پیش بینی شده برای این پروژه بالغ بر 30 میلیارد ریال است.

وی افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته، این پروژه تا قبل از بارندگی های پاییز و شروع فصل سرما، مرمت و به زیر بار ترافیک خواهد رفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات مرمت پل بی آب در شهرستان آوج آغاز شد

عملیات مرمت پل بی آب در شهرستان آوج آغاز شد