مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مرداد 1399 ساعت 04:402020-07-25اجتماعي

تورهای غیرمجاز بلای گردشگری گلستان/ قوانین نیازمند بازنگری است


رییس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری گلستان گفت: تورهای غیرمجاز بلای گردشگری گلستان شده اند و علاوه بر خسارت های جانی به اعتبار راهنمایان گردشگری هم صدمه زده اند.

- یحیی جلالی فر در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره خسارت های وارده به بخش گردشگری توسط تورهای غیرمجاز اظهار کرد: متأسفانه تورهای غیرمجاز بلای گردشگری گلستان شده و صدمات جانی و مالی بسیاری به این بخش وارد کرده اند.

وی آسیب های اجتماعی و ناهنجاری ها در کنار خسارت های محیط زیستی را بخش دیگر این صدمات اعلام و بیان کرد: در کنار این موارد معمولاً این تورها بیمه هم نمی کنند لذا در صورت خسارت های احتمالی راه جبرانی هم نیست و به اعتبار راهنمایان گردشگری صدمه زده اند.

جلالی فر بابیان این که تورهای غیرمجاز به دلیل عدم تعهد سود مالی بیشتری هم دارند، گفت: این تورها هزینه بیمه پرداخت نمی کنند و مسئولیتی هم ندارند، درصورتی که تورهای مجاز علاوه بر بیمه هزینه های دیگری هم دارند.

وی ادامه داد: تعرفه کاری برای راهنمایان 677 هزار تومان است ولی عملاً در گلستان 200 تا 250 هزار تومآن هم گاهی پرداخت نمی شود و عملاً یک سوم هزینه راهنماهای کشوری را دریافت می کنیم.

رییس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری گلستان گفت: مجبور هستیم عددها را کاهش دهیم تا بتوانیم با تورهای غیرمجاز رقابت کنیم، ولی متأسفانه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تورهای غیرمجاز بلای گردشگری گلستان/ قوانین نیازمند بازنگری است

تورهای غیرمجاز بلای گردشگری گلستان/ قوانین نیازمند بازنگری است