مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مرداد 1399 ساعت 09:252020-07-23اجتماعي

رفع نواقص ترافیکی برای افتتاح آزادراه تبریز-سهند


مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز از انجام اقدامات ترافیکی لازم برای افتتاح پروژه تبریز- سهند خبر داد و گفت: برای جلوگیری از معضلات افتتاح پروژه تبریز- سهند، - این پروژه با هدف رفق نواقص در محل اتصال به تبریز انجام می شود.

اصغر آدی بیگ اظهار کرد: پیرو دستور شهردار تبریز در بررسی های به عمل آمده در خصوص افتتاح پروژه تبریز-سهند و تداوم جلسات این پروژه با حضور ارگان های مرتبط، جلسه ای در سازمان حمل و نقل و ترافیک برگزار شد.

وی افزود: طبق شنیده ها مقرر است این پروژه در آینده ای نزدیک افتتاح شده و زیر بار ترافیک برود، اما به نظر می رسد که اگر کاستی ها و نواقص این پروژه در محل اتصال به تبریز رفع نشود، از لحاظ ایمنی و روانی ترافیکی دچار چالش خواهیم شد.

وی ادامه داد: لازمه جلوگیری از بروز مشکلات و معضلات احتمالی این است که تمامی ارگان های مرتبط به نسبت وظایف خود پای کار باشند.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، آدی بیگ ادامه داد: هرچند برای انجام تغییرات خیلی زمان از دست داده ایم، اما امیدواریم از هم اکنون تمهیدات لازم برای بعد از افتتاح پروژه پیش بینی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع نواقص ترافیکی برای افتتاح آزادراه تبریز-سهند

رفع نواقص ترافیکی برای افتتاح آزادراه تبریز-سهند