مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مرداد 1399 ساعت 05:202020-07-22ورزشي

خرید کاوه رضایی از سوی باشگاه بروژ اشتباه محض بود


یک سایت بلژیکی اعلام کرد باشگاه کلاب بروژ در خرید کاوه رضایی کاملا مرتکب اشتباه شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، کاوه رضایی در حالی با مبلغ 5 میلیون یورو به تیم کلاب بروژ پیوست که نتوانست در این تیم عملکرد قابل توجهی داشته باشد.

این بازیکن فصل گذشته به صورت قرضی به تیم شارلوا رفت و توانست با گلزنی هایش، مجددا در کانون توجه فوتبال بلژیک قرار بگیرد.

با اتمام فصل گذشته مسابقات لیگ بلژیک، رضایی مجددا به بروژ بازگشت.

باوجود اینکه باشگاه بروژ تاکید کرده به این بازیکن نیازی ندارد ولی هنوز آینده مهاجم ایرانی نامشخص است.

سایت voetbalnieuws بلژیک در گزارشی به بازیکنان گران قیمت بروژ اشاره کرده است که به این باشگاه بازگشته اند.

این سایت نوشت: کلاب بروژ در سال های اخیر نقل و انتقالات بسیار موفقی در فوتبال داشته است اما همه آنها هم درست نبوده اند.

به عنوان مثال خرید گران قیمت کاوه رضایی یک اشتباه کامل و محض بود به طوری که حتی بعد از یک فصل نسبتا موفق در شارلوا باید راه حلی برای این بازیکن ایرانی پیدا کرد.

در این گزارش از آمادو ساگنا و ماشوویچ دیگر بازیکنان بروژ یاد شده است که به صورت قرضی در تیم های دیگر بودند و حالا باید به بروژ بازگردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید کاوه رضایی از سوی باشگاه بروژ اشتباه محض بود

خرید کاوه رضایی از سوی باشگاه بروژ اشتباه محض بود