مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 تیر 1399 ساعت 14:302020-07-20سياسي

ایجاد دادگاه های آموزشی در کنار دانشکده های حقوق


رییس پژوهشگاه قوه قضاییه پیشنهاد داد همان طور که در رشته های پزشکی درکنار دانشگاه ها شاهد فعالیت بیمارستان های آموزشی هستیم،در رشته حقوق نیز کنار هر دانشکده حقوق یک دادگاه آموزشی ایجاد شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سید حجت اله علم الهدی در دیدار با طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگاه قوه قضاییه را بازوی علمی قوه قضاییه خواند و اظهار داشت: یکی از مهمترین ماموریت های نهادهای پژوهشی این است که بتوانند از ظرفیت های موجود در کشور از جمله دانشگاه ها به ویژه دانشگاه آزاد به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور برای کمک به علم، دانش و کاربردی کردن آن و احصا علمی مشکلات دستگاه مربوطه و ارائه راهکار استفاده کنند.

وی افزود: قوه قضاییه نیز یکی از دستگاه های حاکمیتی است و یکی از مهمترین چالش های آموزش و پژوهش در کشور ما بوجود آمدن فاصله بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی و حاکمیتی است و این فاصله در حوزه علوم انسانی بیشتر از سایر رشته ها مشهود است.

علم الهدی اضافه کرد: این در حالی است که رشته های علوم انسانی، نرم افزار اداره کشور هستند و امروز متاسفانه اداره کشور در فضای بسته دستگاه های اجرایی و حاکمیتی و به دور از فضای آکادمیک انجام می شود و یکی از چالش های رشته حقوق نیز فاصله داشتن قوه قضاییه با فضای دانشگاهی این رشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد دادگاه های آموزشی در کنار دانشکده های حقوق

ایجاد دادگاه های آموزشی در کنار دانشکده های حقوق