مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1399 ساعت 06:102020-07-16ورزشي

فعال کردن تمامی رشته های زیرمجموعه تیراندازی در استانها ضروری است

فعال کردن تمامی رشته های زیرمجموعه تیراندازی در استانها ضروری است

فعال کردن تمامی رشته های زیرمجموعه تیراندازی در کردستان و سایر استانهای کشور برای توسعه متوازن این رشته باید در دستور کار قرار گیرد.

- به گزارش خبرنگار مهر علی دادگر ظهر امروز، در مجمع انتخابی هیأت تیراندازی کردستان که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد اظهار کرد: در بازی های آسیایی گذشته متأسفانه عملکرد مناسبی نداشتیم اما در مسابقات انتخابی المپیک توانستیم این نقص را جبران کنیم .

وی افزود: ما از سال 1948 در المپیک حضور داشته ایم و خوشبختانه در سایه برنامه ریزی های صورت گرفته موفق شدیم تا 6 سهمیه را برای کسب 11 مدال المپیک 2021 ژاپن کسب کنیم.

رییس فدراسیون تیراندازی عنوان کرد: امیدواریم در المپیک 2021 اولین مدال را در رشته تیراندازی کسب کنیم.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی ورزش تیراندازی کشور، عنوان کرد: از جمله مشکلات برای حضور در المپیک نبود منابع مالی و ارزی است و امیدواریم ورزشکاران ما با وجود تمامی این مشکلات در المپیک پیش رو بدرخشند.

دادگر یادآورشد: ما به دنبال این هستیم که توازن را در تمامی رشته های ورزش تیراندازی برقرار کنیم تا هیچ رشته ای در تیراندازی دچار عقب ماندگی نشود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعال کردن تمامی رشته های زیرمجموعه تیراندازی در استانها ضروری است

فعال کردن تمامی رشته های زیرمجموعه تیراندازی در استانها ضروری است