مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1399 ساعت 09:502020-07-15سياسي

در اقتصاد باید بافهم و اطلاعات، حوادث را پیش بینی کرد


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از سامانه هوشمند گمرک گفت: الان روستایی نیست که مورد هجمه جنگ اقتصادی قرار نگرفته باشد.

ترکش تورم به همه منازل شهر و روستا اصابت کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر محسن رضایی روز سه شنبه 24تیرماه در بازدید از سامانه هوشمند گمرک در جمع مدیران این مجموعه گفت: احساس مسئولیت، خودجوشی ، فداکاری و شجاعت شما من را به یاد رزمندگانی انداخت که داوطلبانه در دفاع مقدس، به یاری مردم مظلوم آمدند.

امروز همان جنگ، بلکه شدیدتر و ناجوانمردانه‌تر در جریان است.

در آن روزها دشمن بعثی از سلاح شیمیایی استفاده می کرد و در این نبرد، دشمن رفتاری بدتر از آن را نمایش می دهد.

امریکا از زیر پا گذاشتن حقوق بشر گرفته تا نقض توافقنامه های بین الملل فروگذار نکرده است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با اشاره به این نکته که تفاوت جنگ امروز با دفاع مقدس این است که صدای بمب و انفجارهایش به گوش مردم نمی رسد گفت: صدام هم مانند ترامپ به قطعنامه سازمان ملل بی‌توجهی کرد و دوباره به ایران حمله کرد.

اگر آن روز حمله صدام را پاسخ نمی گفتیم، سازمان ملل عراق را تایید می کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در اقتصاد باید بافهم و اطلاعات، حوادث را پیش بینی کرد

در اقتصاد باید بافهم و اطلاعات، حوادث را پیش بینی کرد