مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 تیر 1399 ساعت 05:002020-07-13بين الملل

ابراز نگرانی قانون گذار آمریکایی از افزایش جرائم در نیویورک آمریکا


نماینده دموکرات کنگره آمریکا، دلیل افزایش جرائم در شهر نیویورک آمریکا را عدم توانایی مردم این شهر در پرداخت اجاره بها و دزدی از فروشگاه ها برای تغذیه کردن کودکان خود دانسته است.

- به گزارش گروه بین الملل خبر گزاری فارس، الکساندریا اوکازیو کورتز ، نماینده دموکرات کنگره آمریکا از شهر نیویورک، روز گذشته (یکشنبه) در مورد افزایش جرائم در این شهر آمریکایی اظهار نظر کرد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری راشا تودی ، کورتز دلیل افزایش جرائم در این شهر آمریکایی را عدم توانایی مردم این شهر در پرداخت اجاره بها و نیاز آنها به دزدی از فرو شگاه ها به منظور تغذیه کردن کودکان خود دانسته است.

این قانونگذار آمریکایی در صحبت های خود که به شکل ویدئوی در فضای مجازی پخش شده به شرایط نا امید کننده مردم شهر نیویورک اشاره کرد و گفت: آیا فکر می کنید این (افزایش جرائم) به بیکاری در آمریکا ربط دارد؟ .

شاید این مسئله به این حقیقت ربط پیدا می کند که مردم اجاره بهای خود را پرداخت نمی کنند و می ترسند که اجاره خود را پرداخت کنند.

آنها باید کودکان خود را تغذیه کنند و احساس می کنند که باید چند نان بدزدند یا در غیر این صورت گرسنه خواهند ماند .

وی در ادامه همچنین به کاهش بودجه پلیس شهر نیویورک اشاره کرد و گفت: حتی با وجود تغییرات مربوط به بودجه که در شورای شهر نیویور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابراز نگرانی قانون گذار آمریکایی از افزایش جرائم در نیویورک آمریکا

ابراز نگرانی قانون گذار آمریکایی از افزایش جرائم در نیویورک آمریکا