مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 تیر 1399 ساعت 08:352020-07-12اقتصادي

رکورد مصرف تاریخ صنعت برق خوزستان شکسته شد


مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان اینکه روز گذشته پیک مصرف برق در استان خوزستان به 8 هزار و 378 مگاوات رسید، گفت: با این رقم، رکورد مصرف تاریخ صنعت برق خوزستان شکسته شد.

- ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان اینکه روز گذشته پیک مصرف برق در استان خوزستان به 8 هزار و 378 مگاوات رسید، گفت: با این رقم، رکورد مصرف تاریخ صنعت برق خوزستان شکسته شد.

محمود دشت بزرگ در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته، شبکه برق خوزستان رشد مصرف بیش از 8 درصدی را تجربه کرد و با این میزان مصرف، رکورد جدیدی در تاریخ صنعت برق خوزستان ثبت شد.

وی افزود: روز شنبه (21 تیرماه) پیک مصرف برق به 8 هزار و 378 مگاوات رسید و از رکورد قبلی صنعت برق در سال 96 با مصرف 8 هزار و 220 مگاوات عبور کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان اینکه این رشد مصرف باعث وارد شدن شوک به تجهیزات می شود؛ گفت: علیرغم ظرفیت سازی های انجام شده که تاکنون باعث پایداری شبکه شده است، باید بدانیم اگر رشد مصرف برق از یک قائده معقول پیروی نکند و چنین شتابان باشد، باعث بارگیری بیشتر از توان تجهیزات و فشار و خاموشی ناخواسته خواهد شد.

دشت بزرگ با اشاره به ثبت دمای بالای 50 درجه و افزایش رطوبت در برخی نقاط خوزستان و پیش بینی استمرار این وضعیت در روزهای آتی، بیان کرد:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رکورد مصرف تاریخ صنعت برق خوزستان شکسته شد

رکورد مصرف تاریخ صنعت برق خوزستان شکسته شد