مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 تیر 1399 ساعت 09:252020-07-04اقتصادي

دولت در کشورهای پیشرفته حساب های بانکی را بررسی می کند/سامانه «نهاب» هنوز تکمیل نشده


یک کارشناس پولی و بانکی با تاکید بر اینکه مدیریت فضای اقتصاد بدون اطلاعات شدنی نیست، گفت: دولت باید در حساب­ های مردم سرک بکشد.

دولت در همه کشورهای پیشرفته این کار را می کند و اگر دولتی این کار را نکرد باید آن را مواخذه کرد.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهدی اشعری کارشناس پولی و بانکی در برنامه تراکنش رادیو اقتصاد درباره ضرورت تفکیک حساب­های بانکی شخصی و تجاری گفت: یک مساله ای که در همه دنیا هست این است که افراد مختلف نمی توانند فارغ از اینکه چه شغل و سنی دارند، هر تراکنش بانکی را انجام دهند.

در این خصوص، در کشورمان شاهد پدیده­ های خیلی عجیبی هستیم.

مثلا شاهد هستیم کودک چند ساله تراکنش چند میلیارد تومانی انجام می ­دهد.

یا مثلا فرض کنید خانم 70 ساله خانه دار، چند هزار میلیارد تومان تراکنش بانکی انجام می ­دهد.

دلیل این اتفاقات چیست؟ آیا واقعا این خانم و یا آن کودک معامله تجاری می کند؟ واقع قضیه این است که از حساب بانکی این افراد سوء استفاده می شود و برای بحث پولشویی از این حساب ها استفاده می­ شود.

بنابراین یکی از کاربردهای تفکیک حساب­ها، بحث مبارزه با پولشویی است زیرا افرادی با استفاده از حساب های بانکی افراد مختلف حجم زیادی پول را در این حساب ها می گردانند و جا به جا می کنند تا رد فسادی که انجام شده را گم کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت در کشورهای پیشرفته حساب های بانکی را بررسی می کند/سامانه «نهاب» هنوز تکمیل نشده

دولت در کشورهای پیشرفته حساب های بانکی را بررسی می کند/سامانه «نهاب» هنوز تکمیل نشده