مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 تیر 1399 ساعت 04:202020-06-30بين الملل

توضیحات نماینده روسیه در مورد خروج از مکانیسم سازمان ملل برای سوریه


نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل متحد درمورد دلیل خروج روسیه از مکانیسم اطلاعات در مورد تاسیسات و حرکات بشردوستانه در سوریه، توضیح داد.

- نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل متحد درمورد دلیل خروج روسیه از مکانیسم اطلاعات در مورد تاسیسات و حرکات بشردوستانه در سوریه، توضیح داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، واسیلی نبنزیا، نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل متحد گفته است: این مکانیسم یک توافق داوطلبانه بود.

هیچ سندی نه در شورای امنیت دارد و نه اساس قانونی دارد.

ما بارها به نقص های این مکانیسم اشاره کرده ایم.

اما از آنها چشم پوشی شده است .

چنانکه قبلا مارک لوکاک، معاون منشی عمومی سازمان ملل متحد در امور مسایل بشردوستانه اعلام کرده بود، روسیه به تاریخ 23 ژوئن به سازمان خبر داد که پس از این در کار میکانیسم مذکور شرکت نمی کند.

نبنزیا خاطرنشان کرد که این مکانیسم اغلب برای اطلاعات نادرست استفاده می شد و بارها تاسیساتی که به عنوان تاسیسات بشردوستانه نامیده می شدند، در واقع توسط تروریست ها استفاده می شدند.

علاوه بر این، نماینده روسیه در سازمان ملل به عدم تطابق مختصات ارایه شده توسط سازمان ملل و تاسیساتی باید در آنجا قرار می داشتند، اشاره کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات نماینده روسیه در مورد خروج از مکانیسم سازمان ملل برای سوریه

توضیحات نماینده روسیه در مورد خروج از مکانیسم سازمان ملل برای سوریه