مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 تیر 1399 ساعت 08:452020-06-24اجتماعي

ثبت تصاویری از وحشتِ کرونا و خیابان هایی شبیه به «چرنوبیل»


از تجربه های خود برای عکاسی در دوران کرونا چنین می گوید: «در این مدت از فضاهای خالی شهر که نشان دهنده ترس مردم بود، - ابراهیم نوروزی ـ عکاس خبری ـ از تجربه های خود برای عکاسی در دوران کرونا چنین می گوید: در این مدت از فضاهای خالی شهر که نشان دهنده ترس مردم بود، از کشته شده ها و مراسم خاکسپاری ، خانواده هایشان که عزادار بودند و حال بدی داشتند، و از زندگی روزمره مردم در قرنطینه عکاسی کردم، اما فکر می کنم که کرونا هنوز هم جای کار دارد و می توان به مسائل دیگری مانند روابطی که به هم خورده و یا افرادی که بیکار شده اند و تاثیرات دیگر کرونا بر زندگی مردم که شاید تا اکنون به سادگی از کنار آنها گذشته ایم پرداخت.

نوروزی که با خبرگزاری آسوشیتد پرس در تهران همکاری می کند، در مصاحبه با ایسنا ادامه می دهد: با آغاز شیوع کرونا، ترس و استرس در همه مردم وجود داشت و من هم با اینکه خیلی از چیزی ترس ندارم اما به دلیل اینکه با نزدیکانم در ارتباط بودم، سعی می کردم احتیاط کنم.

با این حال دوست داشتم به صورت گسترده و جدی به موضوع کرونا بپردازم؛ زیرا مسئله و اتفاق خیلی مهمی بود، به گونه ای که همانند جنگ جهانی همه دنیا را درگیر خود کرد و در همه جا قربانی گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت تصاویری از وحشتِ کرونا و خیابان هایی شبیه به «چرنوبیل»

ثبت تصاویری از وحشتِ کرونا و خیابان هایی شبیه به «چرنوبیل»