مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1399 ساعت 17:202020-06-23اقتصادي

همکاری بخش خصوصی و دولتی راهکار عبور از مشکلات است


با هم افزایی و تقویت همکاری و ارتباط بخش خصوصی و دولت می توان از چالش های اقتصادی عبور کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عزیز الله افضلی رییس سازمان صمت قزوین به همراه قبادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، نصیری فرماندار البرز و مدیران اقتصادی استان و رؤسای بانک ها روز سه شنبه از چند واحد تولیدی و صنعتی در استان بازدید کردند.

عزیزالله افضلی در حاشیه جلسه بررسی و رسیدگی به مشکلات این واحدها که به صورت هفتگی در محل شرکت های صنعتی برگزار می شود، گفت: با هم افزایی بین بخش خصوصی به ویژه صنعتگران و تولید کنندگان و بخش دولتی از این برهه تاریخی عبور خواهیم کرد.

وی بیان کرد: پیگیری برای اجرایی شدن شعار جهش تولید یکی از رسالت های اصلی وزارت صمت است که در این راستا با حضور میدانی در واحدهای صنعتی به صورت هفتگی، به دنبال شناسایی موانع و گلوگاه ها هستیم تا با رفع مشکلات بتوانیم جهش تولید را در استان قزوین محقق کنیم.

افضلی با اشاره به بازدیدهای مستمر از صنایع استان، گفت: این بازدیدها به صورت منظم و پیوسته با حضور مدیریت ارشد استان و مدیران دستگاه های دولتی و خدمات رسان صورت می گیرد تا بتوان به صورت میدانی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان اقدام کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همکاری بخش خصوصی و دولتی راهکار عبور از مشکلات است

همکاری بخش خصوصی و دولتی راهکار عبور از مشکلات است