مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1399 ساعت 11:402020-06-23پزشكي

خشکسالی دریاچه ارومیه سرطان زا نیست


رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تأکید کرد: خشکسالی دریاچه ارومیه سرطان زا نیست - رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: به عنوان مجری ثبت اطلاعات سرطان استان آذربایجان شرقی معتقد هستم که هیچ دلیلی بر افزایش این بیماری در اطراف دریاچه ارومیه به دلیل خشک شدن آن وجود ندارد.

به گزارش جماران، محمدحسین صومی روز سه شنبه در کنفرانس خبری اثرات سلامتی خشک شدن دریاچه ارومیه، با اشاره به اینکه تا پیش از سال 93 دانشگاه علوم پزشکی عضو ستاد دریاچه نبود، گفت: با رایزنی های مختلف از آن زمان تاکنون به عنوان یک عضو در جریان اقدامات انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه وارد عرصه شده و احساس کردیم کارهای مرتبط با حوزه سلامت از طرف متولیان این حوزه به صورت متمرکز انجام نمی شود.

وی اظهار داشت: تا پیش از سال 93 حضور متولیان سلامت در جلسات شورای فرهنگی و اجتماعی به شدت کم رنگ بود و قراردادهای متعددی نیز با دانشگاه منعقد شده بود اما متاسفانه تاثیر خشک شدن دریاچه ارومیه بر سلامتی مردم از طرف کسانی مطرح می شد که صلاحیت لازم را برای اظهار نظر در این زمینه نداشتند.

صومی خاطرنشان کرد: ادعای افزایش شیوع سرطان یا بیماری های ریوی بر اثر خشک شدن دریاچه از جمله این ادعاها بود و دریاچه ارومیه پای ثابت تمامی مباحث مطرح شده طی سال های 93 و 94 بود که این موارد بیشتر از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خشکسالی دریاچه ارومیه سرطان زا نیست

خشکسالی دریاچه ارومیه سرطان زا نیست