مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 تیر 1399 ساعت 02:552020-06-20اقتصادي

راه اندازی شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن در گلستان


رییس شورای حل اختلاف استان گلستان گفت: در سال جهش تولید، در حال فراهم کردن مقدمات تشکیل شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن در استان هستیم.

- ایسنا/گلستان رییس شورای حل اختلاف استان گلستان گفت: در سال جهش تولید، در حال فراهم کردن مقدمات تشکیل شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن در استان هستیم.

احمد جعفری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن با مشارکت فعالان اقتصادی استان برای حل وفصل اختلافات سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در استان تلاش می کند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون یک شعبه ویژه شورای حل اختلاف هم برای رسیدگی و حل وفصل دعاوی مربوط به بخش پزشکی در استان فعال است.

رییس شورای حل اختلاف گلستان خود با اشاره به فعالیت 44 شعبه صلحی که تمرکزشان بر سازش پرونده ها است، تصریح کرد: پارسال حدود 44 هزار فقره پرونده به شعبه ویژه صلح شورای حل اختلاف استان ارجاع شد که از این تعداد 23 هزار فقره پرونده معادل 56 درصد به صلح و آشتی ختم شد.

جعفری افزود: پارسال 108 هزار و 215 پرونده هم در شعب رأیی شورای حل اختلاف استان تشکیل و رسیدگی شد که 38 درصد آن ها با پادرمیانی اعضای شورا سازش شده است.

میانگین سازش پرونده در شعب رأیی شورای حل اختلاف کشور 32 درصد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن در گلستان

راه اندازی شعبه ویژه صلحی صنعت و معدن در گلستان