مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 خرداد 1399 ساعت 12:152020-06-20اقتصادي

مقام روس: نیازی به تمدید «توافق کاهش تولید» نیست


نماینده بلندپایه مسکو در مذاکرات نفتی گفت: از آنجایی که اقتصاد کشورهای جهان و تقاضا برای نفت در حال بهبود است، دلیلی برای تمدید کاهش تولید شدید جهانی نیست.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز ، کریل دمیتریو، رییس صندوق توسعه ملی روسیه معتقد است، از آنجایی که اقتصاد کشورها در جهان و تقاضا برای نفت در حال بهبود است، دلیلی برای تمدید کاهش تولید شدید جهانی نیست.

این اظهارات از سوی دمیتریو که نماینده بلندپایه مسکو در مذاکرات نفتی است، نشان می دهد، روسیه می خواهد همان طور که برنامه ریزی شده بود، از ماه آگوست، محدودیت های تولید کاهش یابد.

کشورهای صادرکننده نفت خام اوپک هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس، تولید خود را روزانه 9.

7 میلیون بشکه در روز حدود 10 درصد تولید نفت در جهان کاهش دادند، زیرا تقاضا برای نفت در بحران کرونا بیش از یک سوم کاهش یافت.

وی به روزنامه RBC Daily گفت: ما اکنون این هستیم که کشورها شروع به بیرون آمدن از شرایط شیوع ویروس کرونا یا کم کردن آن محدودیت ها از ماه آگوست هستند، از اینرو دلیلی برای تحدید کاهش شدید تولید برای مدت طولانی تر از یک ماه (پس از جولای) وجود ندارد.

بر اساس طرح های کنونی، این کاهش ها از ماه آگوست به 7.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام روس: نیازی به تمدید «توافق کاهش تولید» نیست

مقام روس: نیازی به تمدید «توافق کاهش تولید» نیست