مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 خرداد 1399 ساعت 03:002020-06-19فرهنگي

«یک بغل دریا» روایتی معمایی دارد/ مجبور به همزیستی با کرونا هستیم


بهمن کامیار کارگردان فیلم سینمایی «یک بغل دریا» عنوان کرد که این فیلم در بستری معمایی روایت می شود.

- بهمن کامیار کارگردان فیلم سینمایی یک بغل دریا عنوان کرد که این فیلم در بستری معمایی روایت می شود.

بهمن کامیار کارگردان و تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فیلم سینمایی یک بغل دریا که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده است، گفت: ما پیش تولید این فیلم سینمایی را تا یکی دو هفته دیگر آغاز می کنیم و طبق برنامه ریزی که انجام داده ایم شهریورماه کار ساخت را شروع می کنیم.

ضمن اینکه 25 درصد از فیلمبرداری این اثر در تهران و بقیه در شمال کشور انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه یک بغل دریا یک درام عاشقانه- معمایی است، توضیح داد: این فیلم به آثار قبلی من نزدیک نیست و داستانش کاملاً در یک بستر معماگونه روایت می شود.

به نظرم تولید فیلم در ژانر معمایی در سینمای ما کم است و از این لحاظ یک بغل دریا می تواند اثری متفاوت باشد.

کامیار با اشاره به وضعیت کرونا در کشور و تاثیر این بیماری بر فعالیت ها گفت: کرونا کار ساخت فیلم را سخت می کند ولی ما کمی به اخباری که به دستمان می رسد امیدواریم و فکر می کنم تا زمانی که بخواهیم فیلمبرداری را شروع کنیم، ممکن است وضعیت بهتر شود البته نمی دانم این امیدواری به جاست یا نه.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«یک بغل دریا» روایتی معمایی دارد/ مجبور به همزیستی با کرونا هستیم

«یک بغل دریا» روایتی معمایی دارد/ مجبور به همزیستی با کرونا هستیم