مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1399 ساعت 15:502020-06-09سياسي

کارگاه های آموزشی هلال احمر، مروج فرهنگ کار گروهی است

کارگاه های آموزشی هلال احمر، مروج فرهنگ کار گروهی است

با برگزاری کارگاه های آموزشی از سوی جمعیت هلال احمر، فرهنگ کار گروهی تبلیغ و ترویج می شود.

- قزوین- فرماندار شهرستان آوج گفت: با برگزاری کارگاه های آموزشی از سوی جمعیت هلال احمر، فرهنگ کار گروهی تبلیغ و ترویج می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، نصرت الله علیرضایی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه امداد و نجات شهرستان آوج که با حضور هاشمی معاون جمعیت هلال احمر استان و مدیران ادارات و جمعی از جوانان داوطلب هلال احمر در سالن جلسات فرماندار ی برگزار شد اظهار داشت: آموزش و انتقال اطلاعات به مدیران با هدف ایجاد آمادگی و حساسیت بیشتر امری ضروری است.

وی اضافه کرد: با توجه به این که با حوادث مختلف همواره تهدید می شویم لذا باید مسئولان و نیروهای امدادی نیز همیشه در آمادگی کامل باشند و توان امدادی خود را بالا ببرند.

فرماندار آوج تصریح کرد: انسجام بخشی، تقویت همدلی، هم افزایی و هم گرایی از مزایای برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه امداد و نجات است و مدیران را برای انجام یک کار تیمی و گروهی با رعایت سلسله مراتب آماده می کند.

علیرضایی گفت: تک روی و پرهیز از کار جمعی از معایب و نقاط ضعف در جامعه محسوب می شود در حالی که اهداف و مأموریت های جمعیت هلال احمر بدون همکاری و مشارکت جمعی مدیران و سایر صنوف و اقشار مختلف پیش نمی رود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارگاه های آموزشی هلال احمر، مروج فرهنگ کار گروهی است

کارگاه های آموزشی هلال احمر، مروج فرهنگ کار گروهی است