مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1399 ساعت 03:552020-06-09اجتماعي

ممنوعیت شنا در سدها و تاسیسات منابع آبی زنجان


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: شنا در سدها و تاسیسات منابع آبی استان زنجان ممنوع است.

- ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: شنا در سدها و تاسیسات منابع آبی استان زنجان ممنوع است.

اسماعیل افشاری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما، مراجعه اشخاص حقیقی و خانواده ها برای تفریح و تفرج به حاشیه دریاچه سدها، حوضچه های تغذیه مصنوعی، کانال های آبیاری و تاسیسات جانبی زیاد شده است و برخی افراد از جمله نوجوانان و جوانان بدون توجه به علایم هشداردهنده منصوبه توسط شرکت آب منطقه ای زنجان راجع به ممنوعیت شنا، اقدام به شنا یا ماهیگیری در دریاچه سدهای تهم، گلابر، کینه ورس، تالوار، میرزاخانلو 1 و 2، بلوک و سایر تاسیسات آبی می کنند که این کار خطرات و عواقب جبران ناپذیر جانی برای آنان در پی دارد.

این مسئول ادامه داد: با توجه به حوادث سنوات گذشته از همه هم استانی ها، مسافران، ساکنان مجاور سدها و تاسیسات درخواست می شود از هرگونه شنا و آب تنی و ماهیگیری در محل های یاد شده، به جد اجتناب کرده و به هشدارهای منصوبه و توصیه ماموران این شرکت توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: در صورت بی توجهی به مخاطرات آبی توسط شهروندان و بروز حوادث ناگوار، مسئولیتی متوجه شرکت آب منطقه ای زنجان، امور و ادارات منابع آب شهرستان های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ممنوعیت شنا در سدها و تاسیسات منابع آبی زنجان

ممنوعیت شنا در سدها و تاسیسات منابع آبی زنجان