مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1399 ساعت 13:552020-06-08سياسي

مشکل قرارداد کوبایی واگن پارس چیست/مپنا چه می خواهد


مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مرکزی گفت: واگن پارس قراردادی با کوبا داشت که معاون اول دولت احمدی نژاد با اختیارات خود این قرارداد را لغو کرد و شرکت واگن پارس نیز اعلام کرد که این اقدام دولت باعث زیان 60 میلیارد تومانی به شرکت شده است.

- ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مرکزی گفت: واگن پارس قراردادی با کوبا داشت که معاون اول دولت احمدی نژاد با اختیارات خود این قرارداد را لغو کرد و شرکت واگن پارس نیز اعلام کرد که این اقدام دولت باعث زیان 60 میلیارد تومانی به شرکت شده است.

محمود نعمتی در نشست رییس کل دادگستری استان مرکزی با مدیران و نمایندگان کارگران شرکت واگن پارس در خصوص روند واگذاری شرکت واگن پارس به شرکت مپنا بیان کرد: مشکل اساسی فعلی شرکت واگن پارس موضوع مالک و سهامدار شرکت است.

افزود: خیلی سخت بود که در موضوع واگذاری، شرکت مپنا را وارد میدان کنیم که خوشبختانه مپنا موافق تحویل واگن پارس است و قطعا این واگذاری انجام می شود فقط ممکن است مشمول زمان شود و قطعا این زمان و بلاتکلیفی برای شرکت سخت خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات واگن پارس حتما رفع خواهد شد، اما جدیدا موضوع قرارداد کوبا مطرح شده است، گفت: شرکت واگن پارس برای اجرای این پروژه یک ضمانتنامه سه میلیون دلاری به بانک توسعه صادرات داده است که قیمت آن چی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل قرارداد کوبایی واگن پارس چیست/مپنا چه می خواهد

مشکل قرارداد کوبایی واگن پارس چیست/مپنا چه می خواهد