مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 خرداد 1399 ساعت 04:352020-06-06سياسي

تمرکز بر انسانی کردن فناوری ها در دوره بحران کرونا


تجربیات دو شهر تهران و بارسلون در مواجهه با بحران کرونا طی نشست مجازی مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران و عضو کمیسیون نوآوری های فناورانه و مدیریت الکترونیکی شورای شهر بارسلون مورد بررسی قرار گرفت.

- به گزارش ایسنا؛ در این نشست که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، دکتر محمد فرجود، مدیرعامل سازمان با مایکل دونالدسن، عضو کمیسیون نوآوری های فناورانه و مدیریت الکترونیکی شورای شهر بارسلون به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

فرجود در این جلسه پس از معرفی مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند و مجموعه ای از فعالیت های انجام شده در جهت هوشمندسازی تهران گفت: مدیریت شهری پایتخت از ابتدا در تلاش برای تبدیل خدمات حضوری به خدمات دیجیتال بوده است.

استفاده از سرویس و اپلیکیشن تهران من که حالا به حدود 3 میلیون کاربر سرویس دهی می کند، یکی از اصلی ترین اقدامات و گام ها در این جهت بوده است.

وی در ادامه بر بهره گیری از تحلیل داده برای تصمیم گیری بهتر در مقابله با انواع بحران ها تاکید کرد و با اشاره به شتاب گیری خدمات رسانی غیرحضوری پس از شیوع کرونا، افزود: ترغیب شهروندان به خرید اینترنتی با معرفی فروشگاه های آنلاین در تهران من و توسعه خدمات غیرحضوری مانند خدمات شهرسازی و نیز فوریت های شهری، از دیگر اقدامات شهرداری تهران در این حوزه بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمرکز بر انسانی کردن فناوری ها در دوره بحران کرونا

تمرکز بر انسانی کردن فناوری ها در دوره بحران کرونا