مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 خرداد 1399 ساعت 07:152020-06-03بين الملل

تانک و بالگرد نظامی؛ تاکتیک ترامپ برای رعب و وحشت و سرکوب شهروندان آمریکا


طبق اطلاعات فاش شده، رییس جمهور آمریکا در صدد استفاده از تانک و خودروهای زرهی برای مقابله با معترضان آمریکایی بوده و به بالگردهای نظامی دستور داده با پرواز در ارتفاعات پایین باعث ایجاد رعب و وحشت در معترضان شوند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بنا به گفته تعدادی مقام های دفاعی آمریکا، دونالد ترامپ در صدد استفاده از تانک ها و دیگر خودروهای زرهی برای سرکوب اعتراضات سراسری آمریکا بوده است.

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی میل ، در حالیکه اعتراضات به قتل جورج فلوید شهروند 46 ساله سیاهپوست آمریکایی به دست افسر پلیس مینیاپولیس ایالت مینه سوتا وارد هفته دوم خود می شود، ترامپ تهدید کرده است که یگان ویژه آمریکا را به منظور سرکوب اعتراضات در سراسر این کشور مستقر کند.

روز دوشنبه هفته جاری، نیروهای امنیتی آمریکا، صدها معترض را در آستانه شروع قوانین منع آمد و شد در ساعت 19:00 از پارک لافایت واشنگتن بیرون کردند.

یکی از مقام های ارشد کاخ سفید که خواست نامش فاش نشود، روز گذشته (سه شنبه) فاش کرد که ترامپ امیدوار است که اعمال خشونت در واشنگتن در مقابل معترضان، به عنوان الگویی برای باقی ایالات این کشور مورد استفاده قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تانک و بالگرد نظامی؛ تاکتیک ترامپ برای رعب و وحشت و سرکوب شهروندان آمریکا

تانک و بالگرد نظامی؛ تاکتیک ترامپ برای رعب و وحشت و سرکوب شهروندان آمریکا