مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1399 ساعت 07:052020-06-02اقتصادي

99 درصد مناطق لرستان زیرساخت برق دارند/ افتتاح 20 پروژه کلیدی برق تا پایان تابستان

99 درصد مناطق لرستان زیرساخت برق دارند/ افتتاح 20 پروژه کلیدی برق تا پایان تابستان

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه 99 درصد مناطق دارای سکنه این استان دارای زیر ساخت برق هستند، گفت: 20 پروژه کلیدی و مهم شرکت برق لرستان با سرمایه گذاری 23 میلیارد تومان تا پایان تابستان آماده افتتاح می شوند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، فریدون خودنیا پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی با مدیران خبرگزاری های استان لرستان اظهار داشت: سالانه حدود 20 هزار مشترک برق به مشترکین استان اضافه می شود که یکی از راه های درآمد شرکت توزیع برق بعنوان یک شرکت خصوصی نیز از این راه است.

وی افزود: پولی قبوض مشترکین برق به حساب خزانه دولت واریز شده و درصدی از آن جهت امور شرکت توزیع برق در اختیار ما قرار می گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان به بحث مطالبات از مشترکین اشاره و عنوان کرد: واقعیت این است که ندارهای استان پول برق را به موقع پرداخت می کنند اما آنهایی که وضعیت مالی بهتری دارند کمتر بدهی خود را پرداخت می کنند؛ به عنوان مثال یکی از افراد شاخص استان که سالانه حداقل چند میلیارد تومان درآمد دارد بدهی 2 میلیون تومانی برق خود را پرداخت نمی کند و چند بار برای بخشش آن مراجعه کرده است.

وی با بیان اینکه در صورت پرداخت مطالبات شرکت توزیع برق، خدمات بهتری نیز می توان ارائه داد، گفت: طلب شرکت توزیع برق از مشترکین لرستانی بالغ بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

99 درصد مناطق لرستان زیرساخت برق دارند/ افتتاح 20 پروژه کلیدی برق تا پایان تابستان

99 درصد مناطق لرستان زیرساخت برق دارند/ افتتاح 20 پروژه کلیدی برق تا پایان تابستان