مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1399 ساعت 08:302020-05-29فرهنگي

روایت قربانیان دلار در «کشتارگاه»/ امید به اکران عمومی فیلمم نداشتم


عباس امینی کارگردان «کشتارگاه» همزمان با اکران آنلاین این فیلم سینمایی، ضمن تأکید بر شرایط نابسامان اکران سینماها در سال جاری، داستان فیلمش را روایتی به روز از دردهای جامعه امروز توصیف کرد.

- عباس امینی کارگردان کشتارگاه همزمان با اکران آنلاین این فیلم سینمایی، ضمن تأکید بر شرایط نابسامان اکران سینماها در سال جاری، داستان فیلمش را روایتی به روز از دردهای جامعه امروز توصیف کرد.

عباس امینی کارگردان فیلم سینمایی کشتارگاه که اکران آنلاین آن از روز چهارشنبه 7 خردادماه در سامانه های فیلیمو و نماوا آغاز شده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فرآیند رسیدن به تصمیم عرضه اینترنتی این فیلم اکران نشده گفت: طی توافقی که با سرمایه گذار این اثر داشتیم، تصمیم گرفتیم کشتارگاه را به صورت آنلاین به نمایش بگذاریم.

به خصوص که با توجه به وضعیت پیش آمده فکر نمی کنم امسال سینماها رونقی داشته باشد.

از سوی دیگر حجم فیلم های انباشته شده زیاد است و باید در نوبت اکران قرار بگیرند که ماجراهای پیچیده تری را رقم می زند.

امینی ادامه داد: در سال های قبل که شرایط نرمالی داشتیم باز هم بحران ها و اتفاقات عجیب و غریبی را در حوزه اکران عمومی داشتیم و حالا این شرایط دوچندان سخت شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت قربانیان دلار در «کشتارگاه»/ امید به اکران عمومی فیلمم نداشتم

روایت قربانیان دلار در «کشتارگاه»/ امید به اکران عمومی فیلمم نداشتم