مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1399 ساعت 07:552020-05-29بين الملل

برایان هوک به شکست «صدای آمریکا» در برابر ایران اعتراف کرد


اختلافات در میان مسئولان وزارت خارجه و رسانه دولتی آمریکا بالا گرفته و از جمله برایان هوک با انتشار یادداشتی در نیویورک پست از بخش فارسی «صدای آمریکا» به شدت انتقاد کرد.

- اختلافات در میان مسئولان وزارت خارجه و رسانه دولتی آمریکا بالا گرفته و از جمله برایان هوک با انتشار یادداشتی در نیویورک پست از بخش فارسی صدای آمریکا به شدت انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، برایان هوک ، مسئول پرونده ایران در وزارت خارجه آمریکا با انتشار یادداشتی در نیویورک پست از بخش فارسی صدای آمریکا به شدت انتقاد کرد.

در این ارتباط هوک گفته است که این رسانه در انتشار مطالب ضدایرانی به خوبی کارایی ندارد.

به گفته هوک، صدای آمریکا باید عملکرد بهتری در مقابله با تبلیغات ایران و انتشار اطلاعات نادرست داشته باشد.

هوک در این یادداشت به هزینه های صدای آمریکا نیز اشاره کرده و گفته است: کنگره طی سال گذشته بیش از 17 میلیون دلار در اختیار صدای آمریکا قرار داده، اما این رسانه در معرفی آمریکا به ایران به واسطه مطالب واقعی، قابل اتکا و مستند ناموفق بوده است.

پیش از این نیز انتقادات متعددی از بخش فارسی رسانه دولتی آمریکا معروف به صدای آمریکا شده بود.

با این حال بسیاری از کارشناسان معتقدند با توجه به آنکه سیاست خارجی ایران بویژه در موضوع توافق هسته ای و برجام من


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برایان هوک به شکست «صدای آمریکا» در برابر ایران اعتراف کرد

برایان هوک به شکست «صدای آمریکا» در برابر ایران اعتراف کرد