مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1399 ساعت 07:202020-05-23اقتصادي

کرونا، قاچاق سوخت را کاهش داد


رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی ناجا اعلام کرد که شیوع کرونا قاچاق سوخت را تحت تأثیر قرار داده و کم کرده است.

- رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی ناجا اعلام کرد که شیوع کرونا قاچاق سوخت را تحت تأثیر قرار داده و کم کرده است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلال امینی در این باره گفت: فرآورده های نفتی یارانه ای که دولت با پرداخت یارانه آن را کمتر از قیمت تمام شده به بهره برداران عمده سوخت واگذار می کند و شامل نفت سفید، بنزین، نفت گاز، نفت کوره و گاز مایع است، اختلاف قیمت قابل توجهی با قیمت های جهانی دارد.

نیاز آن سوی مرزهای کشور و قیمت داخلی پایین فرآورده های نفتی زمینه قاچاق این مواد را فراهم آورده و میل به قاچاق این کالای با ارزش (عمدتاً نفت و گاز) توسط سوداگران را افزایش می دهد.

وی ادامه داد: امروزه روش های متنوعی برای قاچاق فرآورده های نفتی به کار گرفته می شود و مقابله با این نوع قاچاق با توجه به شیوه و شگردهای متنوع قاچاقچیان خصوصاً در قاچاق سازمان یافته فرآورده های نفتی بخشی از توان پلیس را به خود اختصاص می دهد.

در این بین پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی ناجا به عنوان متولی مبارزه با قاچاق با صدور دستورالعمل های پیشگیری و اجرای طرح های عملیاتی مقابله ای سراسری و منط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا، قاچاق سوخت را کاهش داد

کرونا، قاچاق سوخت را کاهش داد