مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1399 ساعت 04:552020-05-23پزشكي

واکسن ضد کرونای چین روی 108 انسان جواب داد


واکسن ویروس کرونا تولید شده در چین نتایج امیدوار کننده ای در داوطلبان نشان داد؛ این واکسن ایمن بوده و پاسخ ایمنی بدن در برابر بیماری کووید-19 را به همراه داشت.

- به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از لایو ساینس، واکسن کروناویروس تولید شده در چین نتایج امیدوار کننده ای در داوطلبان نشان داد.

براساس یک مطالعه جدید، واکسن کروناویروس ایجاد شده در چین امن و قادر به ایجاد پاسخ ایمنی پس از یک آزمایش زودهنگام در بیش از 100 نفر بود.

این واکسن با نام Ad5-nCoV توسط شرکت چینی CanSino Biologics ساخته شده است و یکی از نخستین واکسن های ویروس کرونا بود که در ماه مارس وارد آزمایشات اولیه انسان شد.

در حال حاضر، بیش از 100 واکسن ضد کرونا مختلف در سراسر جهان در حال توسعه است که حداقل هشت مورد از آنها در مراحل آزمایش های انسانی است.

Ad5-nCoV از یک نسخه ضعیف شده از ویروس سرماخوردگی (معروف به آدنوویروس) که سلول های انسانی را آلوده می کند اما باعث بیماری نمی شود، استفاده می کند تا بخشی از مواد ژنتیکی را از SARS-CoV-2، ویروسی که باعث کووید 19 می شود، بگیرد.

  در مطالعه جدیدی که روز جمعه (22 مه) در ژورنال The Lancet منتشر شد، محققان Ad5-nCoV را در 108 فرد سالم که در سنین 18 تا 60 سال بودند و مبتلا به COVID-19 نبودند، آزمایش کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکسن ضد کرونای چین روی 108 انسان جواب داد

واکسن ضد کرونای چین روی 108 انسان جواب داد