مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1399 ساعت 01:252020-05-22فرهنگي

داستان یک عکس به روایت سیف الله صمدیان + تصویر


تصویری از یک ماهنامه هنرهای تصویری در مقابلمان است که به مناسبت صدمین سالگرد سینما منتشر شده است.

بر اساس اطلاعات روی جلد مجله، این نسخه در سومین سال انتشار آن در شماره 17 با قیمت 200 تومان به فروش می رسیده است.

- تصویری از یک ماهنامه هنرهای تصویری در مقابلمان است که به مناسبت صدمین سالگرد سینما منتشر شده است.

بر اساس اطلاعات روی جلد مجله، این نسخه در سومین سال انتشار آن در شماره 17 با قیمت 200 تومان به فروش می رسیده است.

تصویر اصلی، عکسی از جمشید بایرامی، عکاس فیلم سلام سینما است.

سیف الله صمدیان ـ عکاس و فیلم بردار ـ عکسی از ماهنامه هنرهای تصویری را نشانمان می دهد که روی صفحه اصلی آن تصویر رول پیچ شده عکاس فیلم سلام سینما به چشم می خورد.

او در توضیح این عکس به ایسنا می گوید که در صدمین سالگرد سینما در سال 73 بود که یک هفته ای، جوان ها از کوچک و بزرگ و اهالی سینما در باغ فردوس دور هم جمع شدیم و برنامه های مختلفی را برگزار کردیم.

علاقه مندان سینما از شهرهای کوچک و بزرگ ایران برای تست بازیگری به باغ فردوس می آمدند که محسن مخملباف از آنها تست می گرفت و گروه فیلم برداری از بازی آنها فیلم.

در نهایت وقتی که تست بازیگری را در موضوعات مختلف می گذراندند، مخملباف به آنها می گفت که این نقش آنها در فیلم بوده و اگر راضی هستند همان تست در فیلم قرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داستان یک عکس به روایت سیف الله صمدیان + تصویر

داستان یک عکس به روایت سیف الله صمدیان + تصویر