مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 ساعت 14:102020-05-20اقتصادي

واحدهای تولیدی نیمه فعال و مشکل دار استان سمنان شناسایی می شوند


استاندار سمنان با اشاره به ضرورت به کارگیری همه ظرفیت ها برای تحقق شعار سال گفت: واحدهای تولیدی نیمه فعال و مشکل دار استان برای رفع موانع جهش تولید شناسایی و معرفی می شوند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی رضا آشناگر بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری با بیان اینکه سرمایه گذاری یکی از راه ها رفع مشکلات در عرصه تولید است، بیان کرد: در سال گذشته تعداد قابل توجهی از واحدهای صنعتی استان که راکد و در تملک بودند به چرخه تولید برگشتند و در سال جهش تولید، برای بهبود کیفیت در بهسازی خطوط تولید، بازنگری در سرمایه انسانی و تولید کالا و نیز سرعت در تولید با قدرت بیشتری تلاش شود.

وی با بیان اینکه دستگاه های تخصصی برای گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی پای کار باشند و تمهیدات لازم برای جذب سرمایه گذاری اندیشیده شود، افزود: توجه به ظرفیت های موجود اقتصادی باشد و واحدهای نیمه فعال و مشکل دار استان شناسایی و برای رفع مشکلات آنان با تسهیل ساختارهای اداری اقدام شود.

ضرورت به کار گیری بخش خصوصی استاندار سمنان با اشاره به اینکه بخش خصوصی با تصمیم سازی برای تصمیم گیری دولت برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی مشارکت داشته باشد، تاکید کرد: برخی از واحدهای تولیدی اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واحدهای تولیدی نیمه فعال و مشکل دار استان سمنان شناسایی می شوند

واحدهای تولیدی نیمه فعال و مشکل دار استان سمنان شناسایی می شوند