مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 ساعت 03:102020-05-18اقتصادي

سنگ هایی پیش پای اشتغال


سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی یکی از ظرفیت های غنی و کمتر دیده شده ای است که اگر به آن بها داده شود می تواند چرخ اقتصاد را به رونق درآورد، ظرفیتی که در خراسان جنوبی و در طی سال های اخیر به آن توجه شده است.

- ایسنا/خراسان جنوبی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی یکی از ظرفیت های غنی و کمتر دیده شده ای است که اگر به آن بها داده شود می تواند چرخ اقتصاد را به رونق درآورد، ظرفیتی که در خراسان جنوبی و در طی سال های اخیر به آن توجه شده است.

تنوع سنگ های قیمتی در خراسان جنوبی آنقدر زیاد است که آن را تبدیل به سرزمین سنگ های قیمتی کرده است.

بر اساس آمارها تاکنون بیش از 50 نوع سنگ قیمتی و نیمه قیمتی در استان شناسایی شده که میزان ذخیره این سنگ ها حدود 2 میلیارد و 600 میلیون تن برآورد شده است.

هنرمندانی در این خطه زندگی می کنند که هنر خود را بر روی این سنگ ها پیاده کرده و به آنان جان می دهند.

هنرمندانی که نیازمند حمایت برای اتصال به بازار، افزایش فرصت فروش محصولات و گسترش نمایشگاهی محصولات خود دارند.

به گزارش ایسنا، رشته تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی زیر مجموعه صنایع دستی و میراث فرهنگی قرار دارد، در این راستا کارگاه تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی نگین به صورت دائمی در شهر سه قلعه سرایان راه اندازی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سنگ هایی پیش پای اشتغال

سنگ هایی پیش پای اشتغال