مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 ساعت 06:502020-05-13اقتصادي

380 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق مقاوم سازی شد


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران گفت: 380 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق مازندران با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد و 72 میلیون ریال در سال گذشته مقاوم سازی شد.

- ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران گفت: 380 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق مازندران با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد و 72 میلیون ریال در سال گذشته مقاوم سازی شد.

رضا غفاری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: امروزه با افزایش تهدیدات و وقوع بحران ها، انجام اقدامات پیشگیرانه و مقاوم سازی شبکه و تاسیسات توزیع برق در راستای پدافند غیر عامل از جمله اقدامات مناسب این شرکت است.

وی تصریح کرد: به منظور تسریع در امر تعمیرات با بازنگری مانورهای جهادی که با حضور امورهای معین به صورت همجواری و استانی برگزار می شود ، شاهد کاهش میزان آسیب پذیری فیدرهای فشار متوسط در شرایط نامساعد جوی می باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران خاطرنشان کرد: در سال گذشته 99 مانور عملیاتی در 18 شهرستان مازندران برگزار شد.

غفاری تمرین و آمادگی مدیریتی و عملیاتی برای مدیران و پرسنل عملیاتی و اجرایی، افزایش ارائه خدمات عمومی به مشترکین از طریق تسریع در فرآیند تعمیرات شبکه در کوتاهترین زمان ممکن که در واقع موجب کاهش تعداد و مدت زمان خاموشی و رضایتمندی مشترکین می شود، اقدام لازم در جهت افزا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

380 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق مقاوم سازی شد

380 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق مقاوم سازی شد