مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 ساعت 06:202020-05-12حوادث

65 عملیات امدادی در پی بارش باران بهاری در مشهد

65 عملیات امدادی در پی بارش باران بهاری در مشهد

مدیرعامل آتش نشانی مشهد از برقراری بیش از دو هزار و 700 تماس با سامانه 125 و انجام 65 عملیات امدادی توسط آتش نشانان مستقر در 50 ایستگاه عملیاتی مرتبط با بارش شدید باران طی 24 ساعت در مشهد خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، امیر عزیزی اظهار کرد: از ساعت 16 روز گذشته تا ساعت 8 بامداد امروز سه شنبه 2هزار و 751 تماس با سامانه 125 بر قرار شد که در برخی از این تماس ها مشاوره های لازم توسط کارشناسان مرکز فرماندهی به شهروندان در خصوص بارش باران ارائه شد و برخی از این تماس ها منجر به انجام عملیات بوده که 65 ماموریت امدادی مرتبط با بارندگی، توسط نجاتگران و آتش نشانان در سطح شهر مشهد انجام شد.

مدیرعامل آتش نشانی مشهد افزود: مجموع این مأموریت ها شامل سه مورد نجات افراد در درون خودرو ها از سیلاب در حومه شهر مشهد 51 مورد رفع آبگرفتگی داخل منازل و مجتمع های مسکونی به خاطر پس زدگی فاضلاب داخل منازل، مسدود شدن ناودانی بر روی پشت بام ها و تراس منازل، پرشدن چاه های داخل منازل در مناطق خارج از محدوده شهری و حاشیه ای(جاده سیمان ،بولوار شاهنامه و جاده سرخس)شش مورد سقوط درختان در داخل حیاط منازل بر روی دیوار و خودروها و بازدید درختان خطری بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

65 عملیات امدادی در پی بارش باران بهاری در مشهد

65 عملیات امدادی در پی بارش باران بهاری در مشهد