مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1399 ساعت 08:272020-04-27فرهنگي

نویسنده مشهور سوئدی درگذشت


پر اولوف انکویست، یکی از شناخته شده ترین چهره های ادبیات کشور سوئد در سن 85 سالگی درگذشت.

- ، پر اولوف انکویست بیش از نیم قرن در حوزه نویسندگی فعالیت کرد و آثار وی نه تنها در کشورش سوئد بلکه در سراسر اروپا، به ویژه در فرانسه و آلمان، مورد استقبال قرار گرفت.

از این نویسنده سوئدی بیش از 20 رمان، نمایشنامه و مقاله برجای مانده است که به چندین زبان مختلف ترجمه شده و جوایز ملی و بین المللی مختلفی را کسب کرده اند.

فیلم پله فاتح (Pelle The Conqueror) که انکویست در نگارش فیلمنامه آن نقش داشت، در سال 1989 میلادی جایزه بهترین فیلم خارجی زبان را به دست آورد.

نمایشنامه ها و رمان های انکویست که به دیدگاه های بدبینانه شناخته می شوند، معمولا به پرسش هایی درباب حقیقت و از بین رفتن مرزهای میان حقیقت و داستان می پردازند.

وی در سال 1999 با رمان دیدار با پزشک سلطنتی (The Visit of the Royal Physician) موفق به دریافت جایزه ادبی آگوست شد که یکی از معتبرترین جوایز ادبی سوئد است.

این کتاب که داستان رابطه عاشقانه میان پزشک مخصوص دربار کریستین هفتم پادشاه دیوانه دانمارک و خواهر کوچکتر جورج سوم انگلستان را روایت می کند، شهرتی جهانی برای این نویسنده به همراه آورد.

انکویست در سال 2008 با اتوبیوگرافی خود با عنوان یک زندگی متفاوت (A Different Life) برای بار دومین جایزه آگوست را دریافت کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نویسنده مشهور سوئدی درگذشت

نویسنده مشهور سوئدی درگذشت