مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1399 ساعت 06:302020-04-27پزشكي

فعالیت 4 شرکت امحا و ضدعفونی کننده زباله های بیمارستانی در مازندران 


مدیرکل دفتر شهری و امور شوراها استانداری مازندران با بیان اینکه درمانگاه ها، آزمایشگاه ها، مطب ها و کلینیک های پزشکی با دو نوع زباله در زمان کرونایی مواجه هستند، - ایسنا/مازندران مدیرکل دفتر شهری و امور شوراها استانداری مازندران با بیان اینکه درمانگاه ها، آزمایشگاه ها، مطب ها و کلینیک های پزشکی با دو نوع زباله در زمان کرونایی مواجه هستند، گفت: شهرداری ها مسئولیت دفن و جمع آوری زباله های عفونی را بر عهده دارند اما زباله های این مراکز توسط شرکت های خصوصی طرف قرارداد با مراکز مربوط جمع آوری، امحا و ضد عفونی می شود.

  سیدمحمد محمدی تاکامی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شرکت های مزبور پس از دریافت و جمع آوری زباله باید نسبت به بی خطر سازی آن اقدام کرده و پس از آن تحویل مراکز دفن شهرداری ها کنند.

وی تصریح کرد: براساس قانون پسماند دفن و امحای زباله های بیمارستانی بر عهده وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است اما شهرداری ها نیز با ورود به این مقوله اقدام به امحا و انتقال به مراکز دفن اقدام می کنند.

مدیرکل دفتر شهری و امور شوراها استانداری مازندران خاطرنشان کرد: تمامی بیمارستان های استان مازندران مجهز به دستگاه زباله سوز می باشند و با توجه به اینکه ضدعفونی کردن زباله های مطب و کلینیک ها بر عهده سازمان نظام پزشکی است، 4 شرکت خصوص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت 4 شرکت امحا و ضدعفونی کننده زباله های بیمارستانی در مازندران 

فعالیت 4 شرکت امحا و ضدعفونی کننده زباله های بیمارستانی در مازندران