مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1399 ساعت 03:162020-04-22اقتصادي

4800 عدد ماسک در مناطق روستایی بوکان تولید شد


حسن خضری روز پتجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در اقدام خودجوش مردمی و با همکاری اعضای شورای روستا و دهیاران این روستاها، ماسک های 2 لایه بهداشتی برای کمک به روند پیشگیری از بیماری همه گیر کرونا در روستاها دوخته و تحویل مردم شد.

وی با بیان اینکه برای دوخت این تعداد ماسک 15 میلیون ریال از محل خودیاری دهیاری هزینه شده است، افزود: ماسک های تولید شده بین روستاهای شهریکند ، قره براز ، درویشعلی ، اینگی کند و برده زرد و 400 ماسک دیگر در میان افراد کم برخودار شهر بوکان توسط دهیاران توزیع شد.

وی اضافه کرد: این میزان ماسک توسط 20 نفر خیاط ساکن در این روستا از ابتدای شیوع بیماری کرونا در بخش مرکزی در این شهرستان تولید و توزیع شده است.

خضری ادامه داد: در روستای برده زرد از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون 300 لیتر آب آژاول توسط مردم تهیه و با استفاده از 26 دستگاه و 54 نفر داوطلب برای ضدعفونی و گندزدایی اماکن استفاده شده است.

وی افزود: در راستای مقابله با بیماری کرونا و پیشگیری از شیوع آن، 170 روستای این شهرستان نیز با همکاری بخشداران و دهیاران ضدعفونی و گندزدایی شد.

وی اضافه کرد: برای اجرای این امر یک هزار لیتر آب ژاول برای ضدعفونی و گندزدایی روستاهای 2 بخش مرکزی و سیمینه در اختیار دهیاران منطقه قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4800 عدد ماسک در مناطق روستایی بوکان تولید شد

4800 عدد ماسک در مناطق روستایی بوکان تولید شد