مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1399 ساعت 19:402020-04-22سياسي

کمبود نیروی یگان حفاظت از عرصه های منابع طبیعی


مدیر ترویج و آموزش اداره کل منابع طبیعی، مراتع و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هم اکنون 80 نفر نیروی یگان حفاظت از اراضی منابع طبیعی و جنگلی استان محافظت می کنند، - هومان خاکپور امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه هم اکنون 80 نفر نیروی یگان حفاظت از اراضی منابع طبیعی و جنگلی استان محافظت می کنند، گفت: اما نیاز واقعی استان در این حوزه 300 نفر است و ما با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم.

مدیر ترویج و آموزش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دغدغه امروز ما این است که چگونه بتوانیم مشارکت مدنی را در بحث نظارت و حفاظت از جنگل ها و مراتع افزایش دهیم، افزود: باید مردم و جوامع محلی را به سمتی حرکت دهیم که در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در اراضی ملی با ما تماس بگیرند.

تقویت حس نظارتی مردم بر منابع طبیعی و حفظ جنگل ها در دستور کار منابع طبیعی است وی با بیان اینکه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیرو و امکانات متناسب با نیاز استان را در اختیار ندارد، اضافه کرد: از این رو درصدد هستیم تا از مردم و جوامع محلی کمک بگیریم به طور مثال در صورت مشاهده قطع درختان و یا تصرف زمینی به ما گزارش دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود نیروی یگان حفاظت از عرصه های منابع طبیعی

کمبود نیروی یگان حفاظت از عرصه های منابع طبیعی