مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1399 ساعت 07:352020-04-22بين الملل

عراق: کاهش مقررات آمد و شد به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست


ستاد بحران عراق با بیان اینکه کاهش سطح مقررات منع آمد و شد به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست، از مردم خواست همچنان موارد بهداشتی را رعایت کرده و سهل انگاری نکنند.

- ستاد بحران عراق با بیان اینکه کاهش سطح مقررات منع آمد و شد به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست، از مردم خواست همچنان موارد بهداشتی را رعایت کرده و سهل انگاری نکنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، جاسم الفلاحی، معاون وزیر بهداشت و محیط زیست و عضو ستاد بحران عراق گفت، ویروس کرونا به یک بیماری همه گیر جهانی تبدیل شده است و هیچ کشوری در جهان نیست که تحت تأثیر شیوع این ویروس قرار نگرفته باشد.

وی گفت، دولت عراق از همان آغاز شیوع کرونا اقدامات جدی را اتخاذ و برای مقابله با این ویروس تمام توان خود را به کار گرفت و در حال حاضر شاخص ها به سمت ثبات اپیدمیولوژیک پیش می روند، اما همچنان باید احتیاط کرد.

الفلاحی در ادامه نسبت به بی اعتنایی و سهل انگاری در مقابله با کرونا هشدار داد و گفت، کاهش سطح مقررات منع آمد و شد در ماه مبارک رمضان به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عراق: کاهش مقررات آمد و شد به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست

عراق: کاهش مقررات آمد و شد به معنای اطمینان بخش بودن اوضاع نیست