مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1399 ساعت 17:202020-04-20دانش

تولید محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار در دانشگاه کاشان


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه کاشان در مقابله با کووید 19، گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونی کننده طبیعی، - ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه کاشان در مقابله با کووید 19، گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار تولید کرد.

مجید منعم زاده در توضیح این مطلب، اظهار کرد: این محلول ضدعفونی بر پایه اسیدی و مخلوط با برخی از ترکیبات گیاهی ساخته شده است.

وی خاطرنشان کرد: خواص اجزای پایه اسید و ترکیب گیاهی در این محلول کاملا ارگانیک و طبیعی بوده و خواص ضدویروسی و ضدباکتری هر دوی آن ها توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا و همچنین تعداد زیادی از مقالات علمی مورد تایید قرار گرفته است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان افزود: مجموعه گزارش های علمی نشان می دهد که در صورت کاربرد مناسب، این محلول روی گستره وسیعی از ویروس ها از جمله خانواده کرونا ویروس ها مؤثر است.

­ به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، منعم زاده ادامه داد: این ترکیب از پایداری نسبتا مناسبی برخوردار بوده و قابلیت استفاده برای ضدعفونی کردن دست، سطوح و حتی میوه و سبزیجات را دارد و جزء ترکیبات بی خطر یا GRAS)


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار در دانشگاه کاشان

تولید محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار در دانشگاه کاشان