مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 فروردین 1399 ساعت 10:552020-04-16ورزشي

ادعای عجیب؛ مسی و رونالدو حسادت می کنند


یک بازیکن شاغل در لیگ فوتبال بلاروس مدعی شد دو فوق ستاره کنونی جهان حسادت می کنند.

-  به گزارش خبرگزاری فارس در شرایطی که فوتبال جهان به خاطر شیوع بیماری کرونا در نقاط مختلف جهان از جمله قاره اروپا تعطیل است ، تنها کشور اروپایی که همچنان به فعالیت فوتبالی خود ادامه می دهد ، بلاروس است.

در چند هفته گذشته که لیگ های اروپایی به خاطر کوید 19 از حرکت بازماندند، رقابت های باشگاهی   بلاروس کماکان بدون وقفه ادامه یافته است.

در این ارتباط آلیس باکایف هافبک  تیم دینامو برست بلاروس در مصاحبه ای عنوان کرد به خاطر برگزاری مسابقات باشگاهی درکشورش، کریستیانو رونالدو و لیونل مسی حسادت می کنند.

او گفت: فکر می کنم رونالدو و مسی به همه بازیکنانی که اکنون در بلاروس فعالیت می کنند ، حسادت می ورزند.

تنها کشوری که در اروپا می تواند به فوتبال ادامه دهد، بلاروس است و از این بابت رونالدو و مسی سخت ناراحت هستند که قرنطینه خانگی هستند و نمی توانند هیچ فعالیت خاصی انجام دهند.

در حالی که بازیکنان در بلاروس می توانند بازی کنند ، تمرین کرده و خود را مهیای مسابقات کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادعای عجیب؛ مسی و رونالدو حسادت می کنند

ادعای عجیب؛ مسی و رونالدو حسادت می کنند