مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1399 ساعت 04:002020-04-12فناوري

نسل دوم استارت آپ های فناوری محور درکشور شکل می گیرند

نسل دوم استارت آپ های فناوری محور درکشور شکل می گیرند

رییس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری از فعالیت بیش از 6هزار استارت آپ خبرداد و گفت: نسل دوم استارت آپ های فناوری محور در کشور شکل می گیرند.

- دکتر اسماعیل قادری فر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت استارت آپها در کشور گفت: در حال حاضر بیش از 6 هزار استارت آپ در کشور مشغول فعالیت هستند.

وی افزود:استارت آپ ها باید در بازار و با الگوهای های نوآورانه و پرهیز از ایده های تکراری فعالیت کنند.

رییس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری خاطرنشان کرد: استارت آپ شرکتی است که خدمات مقیاس پذیری را بر پایه فناوری های نوین در بستر فناوری اطلاعات ارائه می دهد؛ آنها می توانند فعالیت خود را به گونه ای پیش ببرند که به شرکت های دانش بنیان نوپا، صنعتی و یا تولیدی تبدیل شوند.

قادری فر با تاکید بر اینکه اکثر استارت آپها در حال حاضر ایده نوآورانه یا محصول قابل ملموسی دارند و مردم از این محصولات بهره می برند، بیان کرد: رشد استارت آپها هفته ای است و به گونه ای فعالیت می کنند که بتوانند در قالب یک شرکت به فعالیت های خود ادامه دهند.

قادری فر به شکل گیری نسل دوم استارت آپ های فناوری محور پس از بلوغ استارت آپهای حوزه خدمات اشاره کرد و گفت: زیست بوم استارت آپی کشور از بزرگترین و کم نظیرترین زیست بوم های استارت آپی در منطقه آسیاÛ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نسل دوم استارت آپ های فناوری محور درکشور شکل می گیرند

نسل دوم استارت آپ های فناوری محور درکشور شکل می گیرند