مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1399 ساعت 18:352020-04-07فرهنگي

اهدای 2 هزار نسخه کتاب «دخیل عشق» به مدافعان سلامت+ فیلم


2000 نسخه از کتاب «دخیل عشق» نوشته مریم بصیری در بیمارستان های تهران و بیمارستان های قم از سوی ناشر کتاب تقدیم مدافعان سلامت شد.

- به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، 2000 جلد از کتاب دخیل عشق نوشته مریم بصیری  از سوی نشر جمکران در بیمارستان های تهران و قم توزیع شد.

مولف در دخیل عشق ، داستانش را با سرگذشت جانبازی به نام رضا پیش می برد که پاها و یک دست خود را در جبهه از دست داده است.

جانباز شدن رضا باعث اختلاف بین پدر و مادر او می شود.

پدر آن ها را ترک می کند و بعد از گذشت 10 سال از پایان جنگ رضا به دلیل فوت مادر به آسایشگاه منتقل می شود.

داستان از یک آسایشگاه جانبازان جنگی آغاز می شود و خواننده وارد حال و هوای رزمندگان و عوالمی که آنها این روزها در آن سیر می کنند، می شود.

صبوره، دختری که زندگی و جوانی خود را وقف خدمت به جانبازان کرده، نذری دارد که با یک جانباز ازدواج کند.

شخصیت محوری و اصلی این داستان است که آرام آرام مخاطب با وی ارتباط برقرار می کند و در فراز و فرودهای داستان پا به پای وی پیش می رود.

وی در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به عنوان بهیار در جبهه ها خدمت می کرده، اکنون در آسایشگاه جانبازان جنگی به عنوان پرستار در حال فعالیت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اهدای 2 هزار نسخه کتاب «دخیل عشق» به مدافعان سلامت+ فیلم

اهدای 2 هزار نسخه کتاب «دخیل عشق» به مدافعان سلامت+ فیلم