مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1399 ساعت 09:362020-04-07دانش

فارس من| مصاحبه دکتری مهم تر از آزمون کتبی است


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه مصاحبه دکتری مهم تر از امتحانی است که به صورت آزمون کتبی دانشجو ارائه می کند، گفت: صحبت و گفت و گو تیم بررسی کننده امری حیاتی و واجب است و باید این کار انجام شود.

- به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مردم در سامانه فارس من درخواست حذف مصاحبه کنکور دکترا را مطرح کرده اند.

خبرنگار فارس این سوژه را پیگیری کرده است.

یعقوب فتح الهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با خبرنگار علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس در این رابطه با بیان اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی علی الخصوص دوره دکترا باید با دو شاخص انتخاب شوند، ادامه داد:عضو هیات علمی ما در داخل دپارتمان در چه زمینه ی تحقیقاتی برای کشور کار می کند و با کدام بخش صنعتی کار انجام می دهد و برای توسعه و پیشرفت آن بخش صنعتی کار عملی می کند.

  وی ادامه داد:بنابراین دانشجویی را انتخاب می کنیم که توانایی و استعداد و قابلیت متناسب با این کاری باشد که ما در حال انجام آن هستیم.

  *مصاحبه تیم بررسی کننده با دانشجو دکتری امری حیاتی و واجب است فتح الهی خاطر نشان کرد: بررسی رزومه دانشجو، بیوگرافی دانشجو، سوابق تحصیلی و پژوهشی و به علاوه صحبت و گفت و گو تیم بررسی کننده با دانشجو دکتری امری حیاتی و واجب است و ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| مصاحبه دکتری مهم تر از آزمون کتبی است

فارس من| مصاحبه دکتری مهم تر از آزمون کتبی است