مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1399 ساعت 15:052020-04-06سياسي

برخورد قاطع با 24 نفر از عاملان انتشار شایعات کرونایی در کردستان


رییس پلیس فتای استان کردستان از برخورد قاطع با عاملان انتشار شایعات کرونایی در استان خبر داد و گفت: تا این لحظه 24 نفر از منتشرکنندگان اخبار کذب شناسایی و برخورد لازم با آنها صورت گرفته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مهدی دانش پور عصر امروز در جلسه فضای مجازی استان که با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اهداف و برنامه های پلیس فتا در سطح استان با رویکرد اجتماعی است.

وی تصریح کرد: بر همین اساس تمام هم و غم این مجموعه اعلام هشدارهای پلیسی برای آگاه سازی مردم نسبت به تهدیدها و فرصت های فضای مجازی است.

دانش پور افزود: از زمانی که شیوع ویروس کرونا در کشور و استان مطرح شد فعالیت پیشگیری از جرائم در سطح فضای مجازی را هم در راس سایر برنامه های تخصصی شروع کرده ایم و اقدامات بسیار و به روز بوده است.

وی در ادامه گفت: جامعه رسانه ای استان همراهی بسیار خوبی با پلیس فتا دارند و به واسطه همین همراهی توانسته ایم به فراخور روز و تهدیدات موجود اطلاع رسانی های لازم را داشته باشیم.

دانش پور اضافه کرد: متاسفانه برخی افراد به واسطه ناآگاهی و کم اطلاعی و یا با هدف ایجاد تنش و تضعیف روحیه مردم اقدام به پخش یک سری اطلاعات غیرواقعی در فضای مجازی می کنند که این افراد شناسایی و با آنها برخورد قانونی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطع با 24 نفر از عاملان انتشار شایعات کرونایی در کردستان

برخورد قاطع با 24 نفر از عاملان انتشار شایعات کرونایی در کردستان