مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1399 ساعت 09:162020-04-06پزشكي

فوتی های اسپانیا به بیش از 13 هزار نفر رسید/ افزایش مبتلایان در مالزی و فیلیپین


ثبت 637 فوتی جدید در اسپانیا و افزایش مبتلایان به کرونا در مالزی و فیلیپین به بیش از 3 هزار نفر از جدیدترین آمار کرونا در اروپا و آسیای شرقی به شمار می رود.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت بهداشت اسپانیا آخرین آمار مبتلایان و فوتی های ناشی از ویروس کرونا را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، با ثبت 637 فوتی جدید، شمار فوتی های ناشی از بیماری کووید 19 به 13 هزار و 55 نفر افزایش یافته است.

همچنین 4 هزار و 237 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا ثبت شده است که آمار کلی مبتلایان این کشور به 135 هزار و 32 نفر رسیده است.

وزارت بهداشت بلژیک نیز گزارش داد که با 135 مورد جدید فوت شمار فوتی ها در این کشور به 235 نفر افزایش یافته است.

از مالزی نیز خبر می رسد که با ثبت 131 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا، شمار مبتلایان در این کشور به 3 هزار و 793 نفر افزایش یافته است.

مسئولان فیلیپین نیز گزارش دادند که 414 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را در این کشور ثبت کرده اند و با این حساب شمار مبتلایان در این کشور به 3 هزار و 660 نفر افزایش یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فوتی های اسپانیا به بیش از 13 هزار نفر رسید/ افزایش مبتلایان در مالزی و فیلیپین

فوتی های اسپانیا به بیش از 13 هزار نفر رسید/ افزایش مبتلایان در مالزی و فیلیپین